Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40977
Назва: Синергетична ефективність консолідації банківського та страхового бізнесу
Автори: Клапків, Юрій Михайлович
Klapkiv, Yuriy
Ключові слова: ризик, страхування
risk, insurance
Дата публікації: 26-лют-2009
Бібліографічний опис: Клапків Ю. Синергетична ефективність консолідації банківського та страхового бізнесу. Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна ідентичність та тенденції глобалізації : тези Шостої міжн. наук.-практ. конф. молодих вчених, 26-27 лютого 2009 р., 2009. ТНЕУ, Ч.2 С. 91-93.
Короткий огляд (реферат): Однією з підстав для формування альянсу банківських і страхових інституцій є можливість реалізації переваг синергетичної ефективності функціонування цього альянсу. Вважається, що синергетика - це кооперація, а її результатом є біфуркація - якісна зміна або стрибок, у фінансовій сфері ~ це стрімке зростання прибутку або продажу. Вона проявляється як у бізнес банківського учасника альянсу, так і в діяльності страхового товариства. У консолідації банківського та страхового бізнесу синергетична ефективність виникає на декількох рівнях: операційному; фінансовому; ринковому та маркетинговому; кадровому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40977
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економ і соц розвиток України Ч 2 2009 91-93.pdf1.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.