Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41893
Назва: Фінансовий механізм кредитно-інвестиційної діяльності банківських установ: економічна сутність та фактори впливу.
Автори: Alekseyenko Lyudmyla, Алексеєнко Людмила Михайлівна
Алексеєнко Максим Дмитрович
Ключові слова: фінансовий механізм
кредитно-інвестиційна діяльність
банківська установа
облікова ставка
ризик
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДУ «Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України».
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М. Алексеєнко М. Д. Фінансовий механізм кредитно-інвестиційної діяльності банківських установ: економічна сутність та фактори впливу. Науково-практичний журнал «Регіональна економіка та управління». 2020. № 3 (29). С. 5–9.
Короткий огляд (реферат): Розкрито проблематику формування і функціонування фінансового механізму кредитно-інвестиційної діяльності банківських установ з урахуванням впливу ендогенних і екзогенних факторів. Розглянуто економічну сутність фінансового механізму кредитно-інвестиційної діяльності банків відповідно до відтворювальних процесів з урахуванням макроекономічної динаміки розвитку держави. Проаналізовано доцільність реалізації стриманої монетарної політики для повернення споживчої інфляції до цільового діапазону. Охарактеризовано пріоритетність зусиль із підвищення фінансової інклюзії для розширення доступу до кредитів та популяризації електронних платежів громадян та малого бізнесу, що сприятиме подальшому зниженню вартості кредитів до однознакового рівня. Запропоновано застосовувати моделі сек’юритизації активів, контрактних заощаджень, що сприятиме розвитку організаційно-технологічних особливостей кредитно-інвестиційної діяльності банківських установ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41893
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Регіональна економіка №3 (29)_2020.pdf1.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.