Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44485
Назва: Технологічні основи виготовлення та застосування гуматів під овочеві культури
Інші назви: Technological bases of production and application of humates under vegetable cultures
Автори: Данько, М. М.
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота Технологічні основи виготовлення та застосування гуматів під овочеві культури
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44485
Розташовується у зібраннях:2021-2022 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данько_М_(2)_original_11022022_095141.pdf887.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.