Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/449
Назва: | Формування ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції : теорія, методика, перспективи |
Інші назви: | Formation of the competitive agri-food products market : theory, methods, prospects |
Автори: | Дудар, Тарас Григорович Дудар, Володимир Тарасович |
Ключові слова: | конкурентоспроможність competitiveness агропродовольчий ринок agri-food market системний аналіз system analysis світова економіка world economy |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Економічна думка |
Бібліографічний опис: | Дудар, Т. Г. Формування ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції : теорія, методика, перспективи : монографія / Т. Г. Дудар, В. Т. Дудар. - Тернопіль : Економічна думка, 2009. - 246 с. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлюються теоретико-методологічні засади та практичні аспекти формування національного ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції в умовах глобальних змін світової економіки. Особлива увага приділена системному аналізу формування національного ринку агропродовольчої продукції, зовнішньоекономічним напрямам його розвитку. Обгрунтовано організаційно-економічні напрями формування і ефективного розвитку ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції, підвищення її конкурентоспроможності на продовольчому ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/316497/449 |
ISBN: | 978-966-654-242-0 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
монографія формув. агр.ринку.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.