Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4631
Назва: Інструментарій регулювання і стимулювання притоку іноземних інвестицій: світовий досвід та українська практика
Інші назви: Instruments of regulation and promotion of fdi inflows: world experience and ukrainian practice
Автори: Дупай, Роман
Dupai, Roman
Ключові слова: іноземні інвестиції
податкові пільги
економічні стимули
інвестиційні агенції
пріоритетні галузі
економічна свобода
недосконала нормативно-правова база
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дупай, Р. Інструментарій регулювання і стимулювання притоку іноземних інвестицій: світовий досвід та українська практика [Текст] / Роман Дупай // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2014. - Вип. 2. - С. 74-82.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз основних механізмів та інструментів регулювання і стимулювання притоку іноземних інвестицій в Україні та інших постіндустріальних країнах світу. Проаналізовано елементи інвестиційної політики провідних країн Центрально-Східної Європи та Китаю, які суттєво вплинули на залучення іноземних інвестиційних ресурсів у національні економіки цих країн на шляху їх структурної перебудови. Досліджено роль та місце національних агенцій зі сприяння іноземним інвестиціям у прогресивних країнах Європи. Здійснено порівняльний аналіз механізмів залучення іноземного капіталу України з іншими країнами Європи. Розкрито недоліки та суперечливі аспекти національного законодавства України з регулювання іноземного інвестування. Підкреслено та відзначено важливість використання успішного міжнародного досвіду в процесі розробки та впровадження механізмів залучення іноземних інвестицій в Україні на шляху структурної модернізації її національної економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4631
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2014 Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дупай Р..pdf382.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.