Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4689
Назва: Релігійна віра в інтенціях Серена Кʼєркегора
Автори: 
Шумка, Михайлина
Ключові слова: віра
філософія К"єркегора
Абсолют
релігійні стадії
Дата публікації: 2015
Видавництво: «Філософія, релігія та культура у глобалізованомусвіті»: Всеукраїнська науково-теоретична конференція з міжнародною участю, 23листопада 2015 року: [матеріали доповідей та виступів] / редкол. П.Ю. Саух [та ін.]. - Житомир: Видавець О. О. Євенок, 2015, - 268с.
Бібліографічний опис: Шумка, М. Л. Релігійна віра в інтенціях Серена Кʼєркегора / Михайлина Леонівна Шумка // «Філософія, релігія та культура у глобалізованому світі»: Всеукраїнська науково-теоретична конференція з міжнародною участю, 23листопада 2015 року: [матеріали доповідей та виступів] / редкол. П.Ю. Саух [та ін.]. – Житомир: Видавець О. О. Євенок, 2015, – 268 с.
Короткий огляд (реферат): Кожна людина у своєму житті задається питанням, що для неї важливіше на шляху пізнання світу: віра чи розум. З історії розвитку людства нам відомо багато тверджень різних філософів, які віддавали перевагу розуму, а не вірі. Проте раціональне не відкрило людині тих таємниць, які спонукають до продовження пошуку істинного шляху. Зрозуміло, що однозначної відповіді ніхто ні кому не приготував, кожному важливо самостійно визначити свій засіб у пізнанні об’єктивності. Власне суб’єкт сам змушений робити вибір, часто навіть дуже межовий. У таких ситуаціях людина шукає опору, підтримку не тільки в стані фізичному, але, що дуже важливо, – у стані духовному.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4689
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕЛІГІЙНА ВІРА.pdf81.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
РЕЛІГІЙНА ВІРА.pdf81.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.