Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4815
Назва: Автоматизований облік запасів підприємств громадського харчування
Автори: Волинець, Віктор Іванович
Гордополова, Наталя Василівна
Дата публікації: 2010
Видавництво: Ужгородський національний університет
Бібліографічний опис: Волинець В.І. Автоматизований облік запасів підприємств громадського харчування / В.І. Волинець, Н.В. Гордополова // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». – 2010. – Спеціальний випуск 29 (частина 1). – С. 17-22.
Короткий огляд (реферат): На підставі аналізу складу господарських операцій та бухгалтерських проведень з обліку запасів підприємств громадського харчування та аналізу засобів інформаційної системи автоматизованого бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» для реєстрації цих господарських операцій були визначені та реалізовані необхідні зміни у їхній структурі та алгоритмах функціонування, що дозволяє застосовувати інформаційну систему автоматизованого бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» не лише на виробничих і торговельних підприємствах, а й на підприємствах громадського харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4815
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NVUU_2010_29.pdfАвтоматизований облік запасів підприємств громадського харчування1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.