Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49230
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства харчової промисловості
Інші назви: Management of competitivenessat enterprise in food industry
Автори: Цимбалюк, Орест Вікторович
Ключові слова: управління конкурентоспроможністю
підприємства харчової промисловості
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Цимбалюк, О. В. Управління конкурентоспроможністю підприємства харчової промисловості [Електронний ресурс] = Management of competitivenessat enterprise in food industry : кваліфікаційна робота : спец. 075 – маркетинг освітньо-професійна програма – маркетинг / Орест Вікторович Цимбалюк ; наук. керівник к.е.н., доц. О. В. Борисяк. – Тернопіль : ЗУНУ, 2023. – 74 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота Управління конкурентоспроможністю підприємства харчової промисловості
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49230
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cymbaluk O.V.pdf1.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.