Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49507
Назва: Нечітка система виявлення аварійних ситуацій системи «розумного будинку»
Інші назви: Fuzzy emergency detection system of the smart home system
Автори: Мірута, Марта Юріївна
Ключові слова: аварійні ситуації розумного будинку
нечітка система
нечітка логіка
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Мірута, М. Ю. Нечітка система виявлення аварійних ситуацій системи «розумного будинку» [Електронний ресурс] = Fuzzy emergency detection system of the smart home system : кваліфікаційна робота : спец. 123 – комп’ютерна інженерія освітньо-професійна програма – комп’ютерна інженерія / Марта Юріївна Мірута ; наук. керівник к.т.н., доц. Л. О. Дубчак. – Тернопіль : ЗУНУ, 2023. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено аварійні ситуації, що виникають при використанні системи розумного будинку. Розроблено нечітка система виявлення аварійних ситуацій системи розумного будинку на базі розроблених правил. Перевагою створеної нечіткої системи виявлення аварійних ситуацій системи розумного будинку єздатність враховувати нечіткість та неоднозначність вхідних даних, що дозволяє отримати більш гнучку та точну інформацію про потенційні аварійні стани. Також вона забезпечує можливість адаптуватися до змін умов та вимог системи, що робить її ефективним і надійним інструментом для виявлення аварійних ситуацій в розумному будинку. Розроблено нечітку систему виявлення аварійних ситуацій системи розумного будинку і в результаті верифікації розробленої нечіткої системи, було переглянуто всі вхідні та вихідні дані і зроблено висновок, о система працює коректно, відповідно до встановлених вимог, а також до розробленої бази нечітких правил та відповідного розробленого алгоритму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49507
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мірута_2023.pdf936.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.