Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50178
Назва: Програмна система для ідентифікації користувача на основі технології NFC
Інші назви: Software system for user identification based on NFC technology
Автори: Вовчак, Богдан Андрійович
Ключові слова: технологія NFC
NFC мітки
програмна система
ідентифікація користувачів
NFC technology
NFC tags
software system
user identification
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Вовчак, Б. А. Програмна система для ідентифікації користувача на основі технології NFC = Software system for user identification based on NFC technology : кваліфікаційна робота : спец. 125 – кібербезпека освітньо-професійна програма – кібербезпека / Богдан Андрійович Вовчак ; наук. керівник д.т.н., проф. М. М. Касянчук. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 85 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота на тему „Програмна система для ідентифікації користувача на основі технології NFC” на здобуття освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 125 „Кібербезпека” освітньо-професійної програми «Кібербезпека» написана обсягом 99 сторінок і містить 31 ілюстрацію, 13 таблиць, 2 додатоки та 30 джерел за переліком посилань. Метою випускної кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності ідентифікації користувачів за допомогою технології NFC. Методи дослідження. Методи об’єктно-орієнтованого програмування та математичні методи моделювання. Результати дослідження: Проведено огляд існуючих систем та технологій для ідентифікації користувачів, що дало змогу розробити концепцію уніфікованої системи ідентифікації, яка об'єднуватиме різні методи індентифікації користувачів. На основі отриманих даних спроектовано систему ідентифікації користувача за допомогою NFC мітки, яка базується на запропонованій у роботі модельно-орієнтованій архітектурі програмного забезпечення. Розроблено програмне та апаратне забезпечення для системи для ідентифікації користувача на основі технології NFC. Загалом, розроблена система допоможе розробникам швидше і ефективніше створювати програми, які взаємодіють з фізичними об'єктами за допомогою технології NFC.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50178
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вовчак_робота.pdf2.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.