Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50207
Назва: Алгоритми шифрування на мобільних пристроях з використанням криптографічних методів
Інші назви: Encryption Algorithms on Mobile Devices Using Cryptographic Methods
Автори: Янік, Іван Іванович
Ключові слова: криптографія з семетричним ключем
криптографія з асиметричним ключем
алгоритм AES
хеш-функція
код автентифікації повідомлення
сертифікат відкритого ключа
цифровий підпис
symmetric key cryptography
asymmetrical key cryptography
AES algorithm
hash function
message authentication code
public key certificate
digital signature
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Янік, І. І. Алгоритми шифрування на мобільних пристроях з використанням криптографічних методів = Encryption Algorithms on Mobile Devices Using Cryptographic Methods : кваліфікаційна робота : спец. 125 – кібербезпека освітньо-професійна програма – кібербезпека / Іван Іванович Янік ; наук. керівник к.т.н., доц. Т. Г. Цаволик. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему «Алгоритми шифрування на мобільних пристроях з використанням криптографічних методів» на здобуття освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 125 «Кібербезпека» освітньо-професійної програми «Кібербезпека» написана обсягом 87 сторінок і містить 31 рисунків, 12 таблиць та 49 джерел за переліком посилань. Метою кваліфікаційної роботи є розробка криптографічної системи, яка забезпечує шифрування і дешифрування потоку інформації для обміну між портативними засобами комунікації через широкий спектр засобів обміну. Методи досліджень базуються на положеннях математичного апарат теорії чисел, теорії ймовірностей, теорії алгоритмів та теорії паралельних обчислень. Розроблено криптографічну систему, яка забезпечує кращу безпеку шифрування, передачу та дешифрування інформації в порівняні з існуючими системати. Архітектурна реалізація структури пакетів у вигляді окремих компонентів в стилі об’єктно-орієнтованої та багаторівневої архітектури забезпечує можливість подальшого розширення продукту або заміни окремих компонентів у випадку розвитку нових алгоримів та методів ширування. Реалізовано мобільний криптографічний пакет КСБМП для організації безпеки для мобільних пристроїв, який можна використовувати для безпечного застосування криптографії в середовищі мобільних додатків, зберігаючи при цьому простий API та ефективне використання криптографії. Можливими напрямками подальших досліджень є продовження додаткових криптографічних методів та розробка нових протоколів обміну інформацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50207
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Янік.pdf1.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.