Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50399
Назва: Метод зниження пікових температур в ІоТ пристроях за допомогою міграції та заміни завдань
Інші назви: A method for reduce peak temperatures in IoT devices by migrating and replacing tasks
Автори: Вишневський, Дмитро Сергійович
Ключові слова: ІоТ
планувальник завдань
теплове моделювання
планування
тепловий режим
багатоядерні системи
task scheduler
thermal modeling
scheduling
thermal mode
multi-core systems
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Вишневський, Д. С. Метод зниження пікових температур в ІоТ пристроях за допомогою міграції та заміни завдань = A method for reduce peak temperatures in IoT devices by migrating and replacing tasks : кваліфікаційна робота: спец. 122 – комп’ютерні науки освітньо-професійна програма – комп’ютерні науки / Дмитро Сергійович Вишневський ; наук. керівник к.т.н., доц. О. Р. Осолінський. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи є зниження пікових температур в іот пристроях за допомогою міграції та заміни завдань. Методи досліджень: теорія електричних і магнітних кіл, системний аналіз, математична статистика, методи комп’ютерного моделювання. Результати дослідження: вдосконалено методу зниження пікових температур в іот пристроях за допомогою міграції та заміни завдань за рахунок планування з урахуванням теплового режиму на основі динамічної теплової моделі, що дозволило зманшити перегрівання ядер процесора модуля ARM без суттєвих втрат в продуктивності. Результати роботи можуть успішно застосовуватися для використання в індустрії 4.0 та Інтернету речей в додатках де є проблема оптимізації температурних режимів в мікрокропроцесорних системах та ІоТ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50399
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вишневський.pdf3.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.