Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50448
Назва: Модель оцінки ризиків у проєктному управлінні з врахуванням аналізу подібності історій контексту
Інші назви: Contextual History Similarity Risk Assessment Model for Project Management
Автори: Семешкін, Андрій Миколайович
Ключові слова: управління ризиками
ідентифікація ризиків
реагування на ризики
управління проектами
risk management
risk identification
risk response
project management
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Семешкін, А. М. Модель оцінки ризиків у проєктному управлінні з врахуванням аналізу подібності історій контексту = Contextual History Similarity Risk Assessment Model for Project Management : кваліфікаційна робота : спец. 122 – комп’ютерні науки освітньо-професійна програма – управління проєктами / Андрій Миколайович Семешкін ; наук. керівник к.т.н., доц. Т. В. Лендюк. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 81 с.
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі CHiS-RAM для удосконаленого управління ризиками в проектах на основі аналізу подібності контекстних історій. Методи досліджень: у роботі застосовані методи математичного моделювання, онтологічного аналізу, статистичного аналізу та машинного навчання. Результати дослідження: розроблено інноваційну модель оцінки ризиків, що інтегрує аналіз історичних даних та прогнозування для підвищення точності ідентифікації та управління ризиками в проектах, забезпечуючи зниження ймовірності непередбачених проблем та збільшення шансів на успіх проекту. Результати роботи мають значний потенціал для впровадження у практику проектного менеджменту, що сприятиме підвищенню ефективності управління проектами в різноманітних галузях та сферах діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50448
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семешкін.pdf2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.