Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50506
Назва: Удосконалення технології вирощування овочів в умовах Лісостепу західного
Інші назви: Improving the technology of growing vegetables in the conditions of the Western Forest Steppe
Автори: Довгалюк, Тарас Ігорович
Ключові слова: овочі
томати
фази розвитку
суцвіття
плід
урожайність культури
сортова особливість
західний лісостеп
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Довгалюк, Т. І. Удосконалення технології вирощування овочів в умовах Лісостепу західного = Improving the technology of growing vegetables in the conditions of the Western Forest Steppe : кваліфікаційна робота : спец. 201 – агрономія освітньо-професійна програма – агрономія / Тарас Ігорович Довгалюк ; наук. керівник к.геогр.н., доц. М. В. Питуляк. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 61 с.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах сільське господарство та вирощування овочів у лісостепових умовах Західної України потребують вивчення та впровадження нових технологій для підвищення врожайності та якості продукції на майбутнє. Зміна клімату, конкуренція та ресурсозберігаючий підхід до сільського господарства роблять цю тему дуже актуальною. Лісостеп України має великий потенціал для вирощування овочів, а розвиток технологій сприяє розвитку цієї галузі та гарантує продовольчу безпеку. Щоб успішно вирощувати овочі в умовах Західного лісостепу, необхідно враховувати кілька факторів, у тому числі: - клімат. Західний лісостеп характеризуються помірно-континентальним кліматом з теплим літом і прохолодною зимою; - ґрунт. У західному лісостепу переважають чорноземи, родючі і придатні для вирощування овочів. При вирощуванні овочів необхідно враховувати потреби ринку у вирощуванні овочів, які користуються попитом у споживачів. Удосконалення технології вирощування овочів в умовах Західного лісостепу дозволяє підвищити врожайність і якість продукції, знизити витрати виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50506
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dovhaluk T_AGRm-22_- 2023.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.