Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50864
Назва: Керівництво та лідерство в управлінні закладом охорони здоров’я
Інші назви: Management and leadership in the management of a health care institution
Автори: Савчук, Віталій Володимирович
Ключові слова: заклад охорони здоров’я
керівництво
лідерство
управління персоналом
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Савчук, В. В. Керівництво та лідерство в управлінні закладом охорони здоров’я = Management and leadership in the management of a health care institution : кваліфікаційна робота : спец. 073 – менеджмент освітньо-професійна програма – менеджмент закладів охорони здоров’я / Віталій Володимирович Савчук ; наук. керівник д.м.н., проф. Г. І. Корицький. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 67 с.
Короткий огляд (реферат): У першому розділі розглянуті теоретичні основи керівництва та лідерства.Це включає визначення поняття, сутності і завдань керівництва та лідерства, атакож особливості керівництва та лідерства в закладах охорони здоров'я. Другий розділ присвячено практичним аспектам керівництва та лідерства в ТОВ «Гледфарм ЛТД», проведено аналіз керівництва та лідерства в цьому закладі охорони здоров'я. У третьому розділі розроблено рекомендації щодо удосконалення керівництва та лідерства в закладі охорони здоров'я. Ці рекомендації спрямованіна підвищення ефективності керівництва та лідерства в ТОВ «Гледфарм ЛТД» і забезпечення його успішної діяльності. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків,списку використаних джерел із 78 позицій, містить 4 рисункита 12 таблиць.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50864
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савчук В.В. Мзозм-21.pdf1.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.