Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/6504
Назва: Продуктивність праці на підприємствах та основні напрями її підвищення
Інші назви: Labor productivity of the enterprises and main directions of its improvement
Автори: Муха, Роксолана Андріївна
Ключові слова: підприємство
продуктивність
продуктивність праці
управління робочим часом
«360 градусів»
методи оцінки персоналу
програма підвищення продуктивності праці
критерії оцінки
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Муха Р. А. Продуктивність праці на підприємствах та основні напрями її підвищення / Р. А. Муха // Галицький економічний вісник. – 2015. – №1(48). – С. 82-93.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні основи розуміння сутності продуктивності праці. Визначено, що для підвищення продуктивності праці доцільно розробляти програму управління продуктивності праці на підприємстві. Ця програма складається з кількох етапів, однак, необхідно звернути увагу на розробку системи мотивації працівників. На цьому етапі розробки програми необхідно здійснити оцінку якості персоналу, вибрати належну систему мотивації та запровадити технологію управління робочим часом. Здійснювати оцінку якості персоналу можна через анкетування різних категорій персоналу підприємства, застосовуючи визначені критерії та метод «360 градусів». Також у статті виділено основні способи мотивації персоналу, що позитивно впливають на зростання продуктивності праці на підприємстві та визначено основні напрями підвищення продуктивності праці для підприємства загалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/6504
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9 Продуктивність праці.pdfСтаття223.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.