Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/7817
Назва: Правовий простір як специфічна форма соціального простору
Автори: Кравчук, Валентина Миколаївна
Ключові слова: простір
правовий простір
соціальний простір
Дата публікації: тра-2014
Видавництво: "Актуальна юриспруденція"
Бібліографічний опис: Кравчук В.М. Правовий простір як специфічна форма соціального простору/ В. Кравчук //Інновації в юридичній науці та правозастосовчій практиці: матеріали Міжнародної юридичної науково-практичної конференції “Актуальна юриспруденція”, м. Київ, 29 травня 2014 року. – С. 26-29.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються різні підходи до поняття «соціальний простір», обґрунтовується соціальна природа правового простору, визначається правовий простір як, з одного боку, своєрідна соціальна структура, яка охоплює простір смислів, зв’язаність конкретних гармонізованих або суперечливих правових домагань, а також їх визнання суспільством і державою шляхом встановлення належних законодавчих норм. З іншого боку, як середовище залежностей, відносин та діянь різних правових суб’єктів. Встановлюється, що правовий простір об’єктивно спрямований на забезпечення врівноваженості і стабільності суспільства, законності і правопорядку в державі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/7817
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПП ЯК фОРМА СОЦ ПРОСТОРУ_Тези київ 14.doc45.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.