Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8460
Назва: Особливості адаптації іноземних студентів до навчання в Україні (на прикладі ТНЕУ)
Автори: Щербяк, Юрій Адамович
Ключові слова: адаптація
освітні послуги
іноземні студенти
інтернаціоналізація
опитування
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Особливості адаптації іноземних студентів до навчання в Україні (на прикладі ТНЕУ) // Збірник наукових праць. Педагогічний альманах. Випуск 25. – Херсон. – 2015. – С. 136-144.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сучасний стан та тенденції розвитку освітніх послуг для іноземних громадян у виших України. Визначено основні країни – постачальники студентів до України, перспективи розвитку співробітництва на світовому ринку освітніх послуг. Здійснено теоретичний аналіз проблеми адаптації іноземних студентів до навчання у вищих навчальних закладах України, виявлено основні труднощі під час адаптаційного процесу. Зроблений висновок, що проблеми пристосування іноземних студентів до українського освітнього середовища і до навчання в українських університетах потребують усебічних психолого-педагогічних досліджень. На прикладі Тернопільського національного економічного університету запропоновано науково-практичні рекомендації щодо забезпечення успішності процесу адаптації іноземних студентів та збільшення їх контингенту у виші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8460
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІНОЗЕМЦІ В УКРАЇНІ.docx32.92 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.