Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8488
Назва: Особливості полікультурної діяльності Української Греко-Католицької Церкви в Польщі в другій половині ХХ ст. (історико-педагогічний аспект)
Автори: Щербяк, Юрій Адамович
Ключові слова: національна меншина
освіта
священик
культурні цінності
духовність
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Щербяк Ю. А. Особливості полікультурної діяльності Української Греко-Католицької Церкви в Польщі в другій половині ХХ ст. (історико-педагогічний аспект) // Культурно-історична спадщина Польщі та України як чинник розвитку полікультурної освіти. Збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної конференції (13-15 квітня 2011 р.) – Київ – Хмельницький. – 2011. – С. 308-316.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто полікультурну діяльність Української греко-католицької церкви в Польщі на прикладі Перемиської єпархії (друга половина ХХ ст.). Висвітлено специфіку життя української меншини в новій релігійно-культурній ситуації в умовах еміграції. Встановлено, що церква є освітньо-культурним центром притягання і збереження етнічної ідентичності для всіх українців у діаспорі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8488
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
полікультурна діяльність.doc101 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.