Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/899
Назва: Обліково-аналітична інформація в управлінні діяльністю борошномельних підприємств
Інші назви: Accounting-analytical information in the management of flour-miller enterprises' activity
Автори: Орловська, Тетяна Михайлівна
Orlovska, Tetyana Mykhaylivna
Ключові слова: обліково-аналітична інформація
accounting-analytical information
обліково-аналітичне забезпечення
accounting-analytical providing
оцінка якості обліково-аналітичного забезпечення
estimation of quality of the accounting-analytical providing
первинний, поточний і підсумковий облік
primary, current and final account
результати й ефективність діяльності
efficiency of activity
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Орловська, Тетяна Михайлівна. Обліково-аналітична інформація в управлінні діяльністю борошномельних підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / Тетяна Михайлівна Орловська. - Тернопіль : ТНЕУ, 2011. - 260 с.
Короткий огляд (реферат): АНОТАЦІЯ Орловська Т. М. Обліково-аналітична інформація в управлінні діяльністю борошномельних підприємств. - Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). - Тернопільський національний економічний університет, Тернопіль, 2011. У дисертації обґрунтовано комплекс теоретичних і практичних засад забезпечення обліково-аналітичною інформацією системи управління діяльністю борошномельних підприємств. Розкрито сутність обліково-аналітичної інформації та процесу забезпечення нею потреб управління діяльністю борошномельних підприємств. Визначені критерії якості обліково-аналітичної інформації, порядок оцінки якості процесу її підготовки та відповідності цим критеріям. Досліджено сучасний стан облікового процесу на борошномельних підприємствах і запропоновано удосконалити складові його етапів. Обґрунтовано новий підхід до забезпечення аналітичною інформацією управління діяльністю борошномельних підприємств на основі аналізу тенденцій і факторів динаміки визначених показників результатів діяльності та мультиплікативних моделей рентабельності. Ключові слова: обліково-аналітична інформація, обліково-аналітичне забезпечення, оцінка якості обліково-аналітичного забезпечення, первинний, поточний і підсумковий облік, результати й ефективність діяльності. ANNOTATION Orlovska Т. M. Accounting-analytical information in the management of flour-miller enterprises' activity. - Manuscript. The dissertation to obtain a scientific degree of candidate of economic sciences in speciality of 08.00.09 - accounting, analysis and audit (as for kinds of economic activity). -Ternopil national economic university, Ternopil, 2011. Dissertation is devoted the ground of complex of theoretical and practical principles of providing of accounting-analytical information to the management of flour-miller enterprises. Essence of accounting-analytical information and process of its providing is in-process exposed to the management of flour-miller enterprises. The criteria of quality of accounting-analytical information, order of estimation of accordance to these criteria and estimations of quality of process of preparation of such information, are defined. The approach to provide the management of flour-miller enterprises by analytical information on the basis of analysis of tendencies and factors of dynamics of production performance and multiplicative models of profitability indicators with the use of index method is formed. Keywords: accounting-analytical information, accounting-analytical providing, estimation of quality of the accounting-analytical providing, flour-miller enterprises, primary, current and final account, results of activity, efficiency of activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/899
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis.pdf2.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.