Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9246
Назва: Підприємство в системі інституціональних змін
Автори: Вашків, О.
Ключові слова: інституції
культура, релігія, ментальність
економічна культура
неформальні інститути
управління
влада
праця
інституційні зміни
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Вашків, О. Підприємство в системі інституціональних змін [Електронний ресурс] : консп. лекцій / О. Вашків. - Тернопіль : [б. в.], 2012. - 89 с.
Короткий огляд (реферат): Спецдисципліна "Підприємство в системі інституціональних змін" є такою, що опирається на навчальний матеріал суміжних курсів теоретично-прикладного характеру, об’єднує цей матеріал в єдиний комплекс економічних знань. Студенти в процесі вивчення дисципліни з’ясовують для себе роль інститутів та інституцій у функціонуванні економіки на різних її рівнях, опановують джерела і механізми інституціональних змін, особливості виникнення транзакційних витрат і шляхи їх зниження, набувають основ інституційного проектування. Крім цього архітектоніка курсу включає питання, що стосуються інституціональної структури підприємства, її ефективності та адаптації підприємства до інституціональних змін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9246
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf1.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.