Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9275
Назва: Організація обліку та контролю витрат на підприємствах харчової промисловості
Автори: Бончик, О. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Бончик, О. М. Організація обліку та контролю витрат на підприємствах харчової промисловості [Текст] / О. М. Бончик // Проблеми економіки України : зб. наук. пр. / редкол. : М. С. Пушкар, Я. В. Мех, В. З. Семанюк., І. Д. Голяш ; відп. за вип. М. С. Пушкар. - Тернопіль : ТНЕУ, 2012. - Вип. 16. - С. 21-25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9275
Розташовується у зібраннях:ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21-25.pdf193.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.