Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9800
Назва: Теорія держави і права (опорні конспекти)
Автори: Кравчук, М. В.
Ключові слова: держава і право
держава
норми права
політична система
правова держава
правознавство
соціальна цінність права
теорія держави та права
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Кравчук, М. В. Теорія держави і права (опорні конспекти) [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. В. Кравчук. - Тернопіль : ТНЕУ, 2012. - 269 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальне видання побудовано у формі схем та таблиць, що надає зручності у використанні та кращому опануванні викладеного навчального матеріалу, розумінні та засвоєнні базових концепцій юридичної науки. Посібник містить чіткі визначення і дозволяє зосередити увагу на основних наукових категоріях. Він більш наочно відображає складну матерію предмету теорії держави і права та допоможе у короткий термін якісно засвоїти і конкретизувати знання основних положень з теорії держави і права, набутих в процесі вивчення дисципліни. У публікації, для більш глибокого і всебічного вивчення предмету, рекомендований перелік необхідної навчальної, наукової загальнотеоретичної літератури та нормативного матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9800
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.TDP_Konspekt Lekzij.pdf1.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.