Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9932
Назва: Особливості стратегічного аналізу витрат хлібопекарських підприємств
Автори: Костецька, Наталія Іванівна
Ключові слова: витрати
стратегічний аналіз витрат
вартісний ланцюг
види діяльності
хлібопекарські підприємства
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Костецька Н.І. Особливості стратегічного аналізу витрат хлібопекарських підприємств / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2013. – № 3(20). – С. 91–96.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості проведення стратегічного аналізу витрат для хлібопекарських підприємств. Визначено галузеві особливості хлібопекарського виробництва, що впливають на послідовність і результати цього аналізу. Побудовано загальний вартісний ланцюг з виробництва хлібобулочної продукції, що включає вартісні ланцюги постачальників ресурсів, власне хлібопекарського підприємства та постачальників готової продукції до кінцевого споживача. На основі розподілу витрат за видами діяльності виявлено можливі шляхи зниження витрат хлібопекарських підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9932
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sre_2013_3.pdf134.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.