Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9937
Назва: Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з використанням ключових компетенцій
Автори: Костецька, Наталія Іванівна
Ключові слова: ключові компетенції
вартісний ланцюг
стратегія
витрати
стратегія зниження витрат
хлібопекарські підприємства
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Костецька Н.І. Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з використанням ключових компетенцій / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 3(6). – С. 199–203.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано необхідність використання ключових компетенцій підприємства у процесі формування стратегії зниження витрат. Визначено можливості їх виявлення на основі вартісного ланцюга виробництва хлібобулочних виробів для підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9937
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sre_2011_3.pdf236.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.