Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10140
Назва: | Маркетинговий підхід до формування ефективної системи збуту продукції |
Автори: | Навольська, Наталія Володимирівна Грубяк, Світлана Володимирівна |
Ключові слова: | дослідження ринок збуту ефективність хлібопекарська продукція |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Навольська, Н. В. Маркетинговий підхід до формування ефективної системи збуту продукції [Електронний ресурс] / Н. В. Навольська, С. В. Грубяк. |
Короткий огляд (реферат): | В статті запропоновано систему збуту хлібопекарської продукції що дозволить зменшити витрати підприємства на збут і підвищити його ефективність |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10140 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маркетинговий підхід до формування ефективної системи збуту продукції.pdf | 179.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.