Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10502
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Навольська, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Процько, Оксана Ярославівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-31T21:56:18Z | - |
dc.date.available | 2017-01-31T21:56:18Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Навольська, Н. Теоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Н. Навольська, О. Процько. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10502 | - |
dc.description.abstract | Визначено основні проблеми, що неґативно впливають на діяльність хлібопекарських підприємств. Розроблено основні напрями підвищення економічної ефективності їх діяльності за ринкових умов господарювання | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | виробнича програма | uk_UA |
dc.title | Теоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Navols.pdf | 397.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.