Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10511
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погріщук, Борис Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-01T08:07:09Z | - |
dc.date.available | 2017-02-01T08:07:09Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2009. – Вип. № 5. – С. 370-376 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10511 | - |
dc.description.abstract | Проведено узагальнення поглядів науковців щодо організації інноваційного процесу, його спрямованості та формування інноваційного потенціалу в зернопродуктовому підкомплексі України. | uk_UA |
dc.publisher | Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль | uk_UA |
dc.subject | інновацфйний процес | uk_UA |
dc.subject | зернопродуктовий підкомплекс | uk_UA |
dc.subject | зерновий ринок | uk_UA |
dc.subject | інноваційний потенціал | uk_UA |
dc.title | Концептуальні аспекти розвитку інноваційних процесів у зернопродуктовому підкомплексі України | uk_UA |
dc.title.alternative | Conceptual aspects of development of innovative processes in grain industrial sub - complex of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontseptualni aspekty.pdf | 204.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.