Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10659
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогріщук, Борис Васильович-
dc.date.accessioned2017-02-01T11:38:42Z-
dc.date.available2017-02-01T11:38:42Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationНаукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка. Серія: економіка. – 2002. – Вип. 10. – С. 176-178uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10659-
dc.description.abstractРозглянуто вплив факторів на формування конкурентноспроможності продукції аграрної сфери економіки. Запропоновано основні шляхи підвищення конкурентноспроможності продукції на ринку.uk_UA
dc.publisherНаукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюкаuk_UA
dc.subjectагропромисловий комплекcuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectринкові умови господарюванняuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємницьких структур та продукції в АПКuk_UA
dc.title.alternativeThe ways of increasing competitiveness of enterprises and merchandise in AICuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shliahy pidvyschennia.pdf101.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.