Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10867
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дерманська, Людмила Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-01T18:41:45Z | - |
dc.date.available | 2017-02-01T18:41:45Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дерманська, Л. В. Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічні науки. – Луцьк. – 2011. – Вип. 8 (29). – Ч. ІІ. – С. 318-327. (Серія : „ Облік і фінанси”) | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10867 | - |
dc.description.abstract | Досліджено сучасні тенденції інноваційної діяльності підприємств, визначено чинники, що визначають необхідність інноваційного розвитку харчової промисловості, проаналізовано стан основних фондів підприємств харчової промисловості Тернопільської області. | uk_UA |
dc.publisher | Економічні науки. Луцьк | uk_UA |
dc.subject | інноваційний розвиток | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | The need for innovative development of the food industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття.pdf | 180.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.