Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10867
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерманська, Людмила Василівна-
dc.date.accessioned2017-02-01T18:41:45Z-
dc.date.available2017-02-01T18:41:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДерманська, Л. В. Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічні науки. – Луцьк. – 2011. – Вип. 8 (29). – Ч. ІІ. – С. 318-327. (Серія : „ Облік і фінанси”)uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10867-
dc.description.abstractДосліджено сучасні тенденції інноваційної діяльності підприємств, визначено чинники, що визначають необхідність інноваційного розвитку харчової промисловості, проаналізовано стан основних фондів підприємств харчової промисловості Тернопільської області.uk_UA
dc.publisherЕкономічні науки. Луцькuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleНеобхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeThe need for innovative development of the food industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf180.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.