Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрещенко, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorKreshchenko, T. V.-
dc.date.accessioned2016-03-11T15:22:17Z-
dc.date.available2016-03-11T15:22:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКрещенко, Т. В. Управління якістю продукції в системі забезпечення конкурентноспроможності підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем "магістр" : спец. - менеджмент організацій / Тетяна Василівна Крещенко ; наук. керівник к.е.н. А. Є. Буяк. - Тернопіль, 2012. - 131 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1134-
dc.description.abstractТеоретичне обгрунтування й розробка практичних рекомендацій щодо напрямів і методів підвищення якості продукції молокопереробних підприємств в умовах посилення конкуренції.uk_UA
dc.publisherТернопільuk_UA
dc.subjectменеджмент організацій, конкурентноспроможність підприємства, управління якістю продукціїuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції в системі забезпечення конкурентноспроможності підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeQuality management system to ensure the competitiveness of enterprisesuk_UA
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kreshchenko T. V.MOmz51.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.