Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/11564
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баран, Ростислав Ярославович | - |
dc.contributor.author | Романчукевич, Мар'яна Йосипівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-04T10:53:12Z | - |
dc.date.available | 2017-02-04T10:53:12Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Баран Р.Я., Романчукевич М.Й. Вдосконалення інноваційної політики підприємства як інструмент підвищення його конкурентоспроможності // Електронний ресурс] / Глобальні та національні проблеми економіки. - Випуск №11. - 2016. - [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://global-national.in.ua/archive/11-2016/54.pdf | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11564 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах. Визначено особливості інноваційного розвитку підприємств хлібопекарської галузі. Запропоновано алгоритм формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку підприємства. Визначено напрямки інновацій для підприємств хлібопекарської галузі. Представлено узагальнені результати оцінки ефективності інноваційно-інвестиційного проекту підвищення конкурентоспроможності аналізованого підприємства.The article focuses on the trends of competitive recovery of a company under current conditions. It determines the peculiarities of innovative development of the bread - baking industry. Within the article the authors offer the algorithm to generate and implement the innovative development strategy of a company. They specify the innovative trends for enterprises of bread - baking industry. The article presents summarized results of performance evaluation for the innovative investment project aimed at competitive recovery of the company under study. | uk_UA |
dc.publisher | Глобальні та національні проблеми економіки | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарська галузь | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | strategy | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | bakery industry | uk_UA |
dc.title | Вдосконалення інноваційної політики підприємства як інструмент підвищення його конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of innovative policy of a company as an instrument of its competitive recovery | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
54.pdf | 344.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.