Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/11564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаран, Ростислав Ярославович-
dc.contributor.authorРоманчукевич, Мар'яна Йосипівна-
dc.date.accessioned2017-02-04T10:53:12Z-
dc.date.available2017-02-04T10:53:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБаран Р.Я., Романчукевич М.Й. Вдосконалення інноваційної політики підприємства як інструмент підвищення його конкурентоспроможності // Електронний ресурс] / Глобальні та національні проблеми економіки. - Випуск №11. - 2016. - [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://global-national.in.ua/archive/11-2016/54.pdfuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11564-
dc.description.abstractВ статті розглянуто напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах. Визначено особливості інноваційного розвитку підприємств хлібопекарської галузі. Запропоновано алгоритм формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку підприємства. Визначено напрямки інновацій для підприємств хлібопекарської галузі. Представлено узагальнені результати оцінки ефективності інноваційно-інвестиційного проекту підвищення конкурентоспроможності аналізованого підприємства.The article focuses on the trends of competitive recovery of a company under current conditions. It determines the peculiarities of innovative development of the bread - baking industry. Within the article the authors offer the algorithm to generate and implement the innovative development strategy of a company. They specify the innovative trends for enterprises of bread - baking industry. The article presents summarized results of performance evaluation for the innovative investment project aimed at competitive recovery of the company under study.uk_UA
dc.publisherГлобальні та національні проблеми економікиuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectbakery industryuk_UA
dc.titleВдосконалення інноваційної політики підприємства як інструмент підвищення його конкурентоспроможностіuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of innovative policy of a company as an instrument of its competitive recoveryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54.pdf344.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.