Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12045
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Юлія Олегівна-
dc.date.accessioned2017-02-06T19:51:07Z-
dc.date.available2017-02-06T19:51:07Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12045-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасний стан плодоовочеконсервної галузі, що дозволило виявити проблеми її розвитку та виділити чинники, які сприяють укріпленню позицій галузі. The modern state of tinned food industry is analyzed in the article, that allowed to expose the problems of its development and select factors as instruments in strengthening of positions of industry.uk_UA
dc.publisherТернопіль: Економічна думкаuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectплодоовочеконсервна промисловістьuk_UA
dc.subjectконсервна продукціяuk_UA
dc.titleСУЧАСНИЙ СТАН ПЛОДООВОЧЕКОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасний стан галузі.pdf365.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.