Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12767
Назва: Ревізійна справа
Автори: Лучко, Михайло Романович
Зорій, Надія Мирославівна
Ключові слова: Ревізія, контроль, бюджетні установи
Дата публікації: 2002
Видавництво: ТАНГ
Бібліографічний опис: Лучко М. Р. Ревізійна справа : курс лекцій / М. Р. Лучко, Н. М. Зорій. - Тернопіль : ТАНГ, 2002. - 125 с.
Короткий огляд (реферат): У даній роботі висвітлені принципові організаційно-правові та методичні питання щодо практичного здійснення ревізій і перевірок органами контрольно-ревізійної служби України в в бюджетних установах та організаціях. Робота написана за послідовною методологічною схемою, що охоплює всі сфери фінансово-господарської діяльності бюджетних установ і організацій , у т. ч. ревізії операцій з грошовими коштами, розрахункових операцій та операцій з матеріальними цінностями, основними засобам, позабюджетними коштами, а також ревізії видатків на утримання бюджетних установ. Робота з успіхом може бути використана працівниками контрольно-ревізійних служб, викладачами та студентами економічних вузів, а також усіма, хто цікавиться питаннями фінансового контролю та має бажання досконало опанувати тонкощами і методологією його проведення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12767
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
рев_з_йна_справа.PDF1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.