Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13373
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожелюк, Вікторія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-17T13:44:22Z | - |
dc.date.available | 2017-02-17T13:44:22Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | 36. Рожелюк В. М. Моделювання процесу організації обліку переробних підприємств на основі інформаційно-процесного підходу / В. М. Рожелюк // Облік і фінанси. – 2015. – №3 (69). – С.49 – 54 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13373 | - |
dc.description.abstract | В статті визначено особливості технологічного процесу діяльності підприємств з переробки продукції сільського господарства, досліджено його вплив на побудову облікової системи та її організації, обґрунтовано доцільність моделювання бізнес-процесів у ринковому середовищі, розглянуто процес організації обліку через моделювання його складових на основі інформаційно-процесного підходу. Визначено основні завдання побудови бізнес-моделі діяльності переробних підприємств та її організації. Досліджено основні етапи моделювання процесу організації обліку через дослідження стану облікової системи, його організаційної структури, удосконалення технологій організації обліку з допомогою розробки та оптимізації моделей бізнес-процесів. | uk_UA |
dc.publisher | Облік і фінанси | uk_UA |
dc.subject | організація обліку, моделювання, бізнес-процеси, інформаційно-процесний підхід, бізнес-моделі, новітні концепції управління | uk_UA |
dc.title | Моделювання процесу організації обліку переробних підприємств на основі інформаційно-процесного підходу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
298-modelyuvannya-procesu-organizacii-obliku-pererobnih-pidpriemstv-na-osnovi-informaciyno-procesnogo-pidhodu.pdf | 280.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.