Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13975
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бучинська, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-20T20:01:22Z | - |
dc.date.available | 2017-02-20T20:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Бучинська Т.В. СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ТА ЇЇ СКЛАДОВІ//Науковий вісник міжнародного гуманітарного університету. Серія:Економіка і менеджмент В.14- Одеса 2015.- С.129-132. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13975 | - |
dc.description | The article analyzes the structural and functional approach to formation of professional competence of staff. Basic and key components of professional competence have been singled out. The components that form the basis of the model of professional competence of staff have been grounded. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано структурно-функціональний підхід до формування професійної компетентності персоналу. Визначено основні та виокремлені ключові компоненти професійної компетентності. Обгрунтовано складові, що становлять основу моделі професійної компетентності персоналу. | uk_UA |
dc.publisher | Одеса 2015 | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність, знання, вміння, поведінкова компетенція, модель професійної компетентності. | uk_UA |
dc.title | СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ТА ЇЇ СКЛАДОВІ | uk_UA |
dc.title.alternative | STRUCTURAL AND FUNCTIONAL APPROACH TO FORMATION OF PROFESSIONAL COMPETENCE OF STAFF AND ITS COMPONENTS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ТА ЇЇ СКЛАДОВІ.pdf | 282.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.