Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14471
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожелюк, Вікторія Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-02-22T09:46:21Z-
dc.date.available2017-02-22T09:46:21Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВ. М. Рожелюк // Облік і фінанси. – 2014. – № 3 (65). – С. 71–76uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14471-
dc.description.abstractБухгалтерський облік процесів переробки сільськогосподарської продукції – одна із найскладніших ділянок в системі організації обліку на переробному підприємстві. Стаття присвячена розкриттю особливостей процесу організації обліку витрат пов’язаних з переробкою сільськогосподарської продукції суб’єктами господарювання різних форм власності, а також уточненню структури статей витрат з врахуванням виробничої технології. Визначено найбільш оптимальне групування статей витрат для переробних підприємств. Розкрито етапи калькуляції собівартості сільськогосподарської продукції на переробних підприємствах, а також розглянуто основні методи бухгалтерського обліку витрат на переробку та умови їх застосування. Описано особливості процесу калькулювання собівартості продукції переробки з використанням давальницької сировини. В дослідженні зроблено акцент на структурних елементах собівартості продукції переробних підприємств.uk_UA
dc.publisherОблік і фінансиuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectсобівартість продукціїuk_UA
dc.subjectдавальницька сировинаuk_UA
dc.subjectметоди обліку витратuk_UA
dc.titleОрганізація обліку витрат на переробку сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201-organizaciya-obliku-vitrat-na-pererobku-silskogospodarskoi-produkcii.pdf202.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.