Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14517
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожелюк, Вікторія Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-02-22T11:48:53Z-
dc.date.available2017-02-22T11:48:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВ. М. Рожелюк // Облік і фінанси АПК. – 2012. – №2 (56). – С. 64-68uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14517-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні основи організації системи контролю, класифікаційні ознаки видів контролю, принципи побудови та основні форми організації контролю на переробних підприємствах у ринковому середовищі. Визначено мету організації системи контролю в умовах ринку за основними контрольними суб’єктами та об’єктами.uk_UA
dc.publisherОблік і фінанси АПКuk_UA
dc.subjectсистема контролюuk_UA
dc.subjectформи контролюuk_UA
dc.subjectринкове середовищеuk_UA
dc.subjectпереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectпринципи контролюuk_UA
dc.titleОрганізація побудови системи контролю переробних підприємств у ринковому середовищіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.