Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолозубова, Надія-
dc.contributor.authorGolozubova, Nadiya-
dc.date.accessioned2017-02-24T07:59:16Z-
dc.date.available2017-02-24T07:59:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГолозубова, Н. Проблема формування сировинних зон виноробних підприємств [Текст] / Надія Голозубова // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2012. - Вип. 1. - С. 116-125.uk_UA
dc.identifier.issn1993-0240-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15095-
dc.description.abstractЗапропоновано модель формування сировинних зон для виноробних підприємств. Доведено, що застосування цієї моделі приведе до підвищення ефективності всієї інтегрованої структури, оскільки формування сировинної зони суттєво вплине на підвищення ефективності використання виробничих потужностей виноробних підприємств, що позитивно відобразиться на динаміці виробництва готової продукції та розширенні її асортименту.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectінтеграціяuk_UA
dc.subjectінтеграторuk_UA
dc.subjectінтеграційна структураuk_UA
dc.subjectвиноробствоuk_UA
dc.subjectвиноробна галузьuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectсировинна зонаuk_UA
dc.titleПроблема формування сировинних зон виноробних підприємствuk_UA
dc.title.alternativeThe problem of forming of raw materials zones of wineriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2012 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голозубова Н..pdf518.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.