Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15685
Назва: | Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки |
Автори: | Чорна, Н. П. |
Ключові слова: | інноваційний розвиток концепція продовольча безпека якість продуктів харчування ризики продовольчої безпеки інноваційний розвиток харчової промисловості міжнародні стандарти якості продуктів харчування |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Львів, Ліга-Прес |
Бібліографічний опис: | Чорна, Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки [Електронний ресурс] : монографія / Н. П. Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 296 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії обґрунтовано теоретико-методологічні основи дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід досліджень вказаної проблематики. Охарактеризовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення якості продуктів харчування та інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні. Окреслено прикладні аспекти управління якістю продуктів харчування та вибору оптимальних організаційно-правових форм господарювання у сфері виробництва продуктів харчування. Детально розглянуто напрями інноваційних процесів у сфері виробництва продуктів харчування в розрізі її складових в умовах загострення ризиків продовольчої безпеки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15685 |
ISBN: | 978-966-397-161-4 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чорна Н.П..pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.