Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15976
Назва: Забезпечення конкурентоспроможності банків на ринку кредитних послуг України
Автори: Балянт, Ганна Романівна
Жигадло, Іванна Василівна
Ключові слова: кредитний ринок
небанківська фінансово - кредитна установа
конкурентна позиція
стратегія розвитку
банк
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Жигадло, І. В. Забезпечення конкурентоспроможності банків на ринку кредитних послуг України [Електронний ресурс] / І. В. Жигадло, Г. Р. Балянт //Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики. – 2014. – № 1. – С. 79-85.
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено порівняльний аналіз функціонування банків та небанківських фінансово – кредитних установ на кредитному ринку України. Виокремлено спільні та відмінні риси в їх діяльності та виявлено конкурентні ознаки між ними. Наведено характеристику стратегії управління відносинами з клієнтами, яка уможливлює зростання ефективності співпраці з позичальниками банку та запобігання їх переходу до ко нкурентів. На основі узагальнення зарубіжного досвіду запропоновано застосування інформаційних технологій в процесі банківського кредитування, зокрема у сфері надання консультаційних послуг та діяльності PR- служб банків. В статті розглянуто інноваційну діяльність банків в частині впровадження продуктів і послуг, яка б забезпечувала зміцнення конкурентних позицій вітчизняних банків на кредитному ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15976
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.