Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15989
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штимер, Леся Тарасівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-03T07:54:24Z | - |
dc.date.available | 2017-03-03T07:54:24Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Штимер Л. Т. Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л. Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. – 2013. – № 2. – С.152-155. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1817-3772 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15989 | - |
dc.description.abstract | Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах. | uk_UA |
dc.publisher | Луганський національний університет ім. Т. Шевченка | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;№2(32) | - |
dc.subject | тваринництво, м’ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, ефективність, розвиток. | uk_UA |
dc.title | Сучасний стан розвитку м'ясопродуктового підкомплексу України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України.pdf | 174.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.