Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШтимер, Леся Тарасівна-
dc.date.accessioned2017-03-03T08:13:25Z-
dc.date.available2017-03-03T08:13:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШтимер Л. Т. Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств / Л. Т. Штимер // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки" – 2011. – № 3(48). – С. 175-180.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15996-
dc.description.abstractУ статті визначено поняття конкурентоспроможності підприємства. Встановлено і обґрунтовано ключові фактори впливу на конкурентоспроможність м’ясопереробних підприємств. Розглянуто основні фактори конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясної продукції. Проведена класифікація факторів впливу за зовнішніми та внутрішніми ознаками.uk_UA
dc.publisherПолтавський університет економіки і торгівліuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№3(48)-
dc.subjectконкуренція, конкурентоспроможність, м’ясопереробні підприємства, фактори конкурентоспроможності, конкурентні переваги.uk_UA
dc.titleСучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.