Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15996
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штимер, Леся Тарасівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-03T08:13:25Z | - |
dc.date.available | 2017-03-03T08:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Штимер Л. Т. Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств / Л. Т. Штимер // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки" – 2011. – № 3(48). – С. 175-180. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15996 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено поняття конкурентоспроможності підприємства. Встановлено і обґрунтовано ключові фактори впливу на конкурентоспроможність м’ясопереробних підприємств. Розглянуто основні фактори конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясної продукції. Проведена класифікація факторів впливу за зовнішніми та внутрішніми ознаками. | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки;№3(48) | - |
dc.subject | конкуренція, конкурентоспроможність, м’ясопереробні підприємства, фактори конкурентоспроможності, конкурентні переваги. | uk_UA |
dc.title | Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств.pdf | 240.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.