Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16158
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кундєєва, Галина | - |
dc.contributor.author | Соломка, Ольга | - |
dc.contributor.author | Kudyeyeva, Halyna | - |
dc.contributor.author | Solomka, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-06T07:46:29Z | - |
dc.date.available | 2017-03-06T07:46:29Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Кундєєва, Г. Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки [Текст] / Галина Кундєєва, Ольга Соломка // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2011. - № 5-1. - С. 128-140. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-0240 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16158 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості формування продовольчого ринку у зв'язку з трансформаційними змінами в економіки країни. Досліджено основні фактори, що визначають обсяги попиту та пропозиції товарів на продовольчому ринку: купівельна спроможність населення, ринкова ціна, структура ринку, торговельна політика держави (експорт і імпорт продуктів харчування), державне регулювання ринкових відносин. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.title | Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки | uk_UA |
dc.title.alternative | The peculiarities of food market formation in the conditions of transforming national economy | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНЕУ 2011 Випуск 5-1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кундєєва Г..pdf | 531.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.