Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16158
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКундєєва, Галина-
dc.contributor.authorСоломка, Ольга-
dc.contributor.authorKudyeyeva, Halyna-
dc.contributor.authorSolomka, Olha-
dc.date.accessioned2017-03-06T07:46:29Z-
dc.date.available2017-03-06T07:46:29Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКундєєва, Г. Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки [Текст] / Галина Кундєєва, Ольга Соломка // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2011. - № 5-1. - С. 128-140.uk_UA
dc.identifier.issn1993-0240-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16158-
dc.description.abstractРозглянуто особливості формування продовольчого ринку у зв'язку з трансформаційними змінами в економіки країни. Досліджено основні фактори, що визначають обсяги попиту та пропозиції товарів на продовольчому ринку: купівельна спроможність населення, ринкова ціна, структура ринку, торговельна політика держави (експорт і імпорт продуктів харчування), державне регулювання ринкових відносин.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.titleОсобливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економікиuk_UA
dc.title.alternativeThe peculiarities of food market formation in the conditions of transforming national economyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2011 Випуск 5-1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кундєєва Г..pdf531.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.