Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16251
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанчук, Максим Валентинович-
dc.date.accessioned2017-03-07T12:46:31Z-
dc.date.available2017-03-07T12:46:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПанчук, М. В. Облік, аналіз та контроль медикаментів та продуктів харчування у медичних закладах : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03050901 – облік і аудит магістер. програма – інформаційні технології обліку та контролю в державному секторі економіки / Максим Валентинович Панчук наук. керівник к.е.н., доцент І.Д. Бенько. – Тернопіль, 2017. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16251-
dc.description.abstractВ даній роботі відображено методологію та організацію бухгалтерського обліку запасів, проаналізовано їх роль та значення для діяльності установи, досліджено порядок їх формування та використання, класифікацію і структуру.uk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectЗаклади охорони здоров'яuk_UA
dc.subjectоблік медикаментівuk_UA
dc.subjectоблік продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectІнф ормаційні технології обліку запасівuk_UA
dc.titleОблік, аналіз та контроль медикаментів та продуктів харчування у медичних закладахuk_UA
dc.title.alternativeA ccounting, analysis and control of m edicines and foodstuffs in public M edical Institutionsuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панчук М.В. ІТОДС-21.pdf1.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.