Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16432
Назва: Економічна ефективність свинарства та потенційні можливості його розвитку
Інші назви: Economic efficiencyof pig breeding and potential capabilities of its development
Автори: Галайда, Марина Олександрівна
Ключові слова: економічна ефективність
собівартість
аграрна продукція
прибуток
рентабельність
свинарство
продуктивність
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Галайда, М. О. Економічна ефективність свинарства та потенційні можливості його розвитку [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Марина Олександрівна Галайда. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні основи економічної ефективності та показники їх визначення в галузі свинарства. В роботі проведено економічний аналіз фінансового-господарського стану аграрних підприємств Тернопільської області, які вирощують свиней, дано конкретні пропозиції для його покращення. Обґрунтовано застосування інтенсивних технологій, завдяки чому можна не лише досягнути зростання виробництва, поліпшення його якості, але також сприяти підвищенню рентабельності виробництва свинини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16432
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.