Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16434
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильків, Мар’яна Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-03-11T11:19:01Z-
dc.date.available2017-03-11T11:19:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВасильків, М. В. Удосконалення ціноутворення на сільськогосподарську продукцію: регіональний аспект [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Мар’яна Володимирівна Васильків. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16434-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні основи регіонального ціноутворення на сільськогосподарську продукцію. В роботі проведено аналіз цін та витрат на сільськогосподарську продукцію в Тернопільській області. Розкрито концепцію регіонального ціноутворення на сільськогосподарську продукцію в сучасних умовах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectціноутворенняuk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.titleУдосконалення ціноутворення на сільськогосподарську продукцію: регіональний аспектuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of pricing on agricultural products: regional dimensionuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.