Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16438
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Струк, Христина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-11T11:25:48Z | - |
dc.date.available | 2017-03-11T11:25:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Струк, Х. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Христина Миколаївна Струк. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16438 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі узагальнено теоретичні засади конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції, досліджено сучасний стан конкурентоспроможності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах Тернопільської області. Обґрунтовано резерви підвищення конкурентоспроможності виробництва молока, удосконалення системи реалізації та застосування прогресивної методики оцінки конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | групування | uk_UA |
dc.subject | собівартість | uk_UA |
dc.subject | ціна | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways of increasing competitiveness of production agricultural products | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕФАПзм-21 Струк Х. Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.