Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16438
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрук, Христина Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-03-11T11:25:48Z-
dc.date.available2017-03-11T11:25:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтрук, Х. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Христина Миколаївна Струк. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16438-
dc.description.abstractВ дипломній роботі узагальнено теоретичні засади конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції, досліджено сучасний стан конкурентоспроможності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах Тернопільської області. Обґрунтовано резерви підвищення конкурентоспроможності виробництва молока, удосконалення системи реалізації та застосування прогресивної методики оцінки конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectгрупуванняuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeWays of increasing competitiveness of production agricultural productsuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.