Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16442
Назва: | Удосконалення економічних взаємовідносин на підприємствах молокопродуктового підкомплексу |
Інші назви: | Improvement of economic relations at the enterprises of dairy product subcomplex |
Автори: | Рихлевич, Василь Володимирович |
Ключові слова: | молокопродуктовий підкомплекс економічні взаємовідносини молочне скотарство молочна промисловість ефективність виробництва продуктивність корів собівартість ціна прибуток рентабельність розвиток міжгалузеві зв’язки державна підтримка |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Рихлевич, В. В. Удосконалення економічних взаємовідносин на підприємствах молокопродуктового підкомплексу [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Василь Володимирович Рихлевич. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто теоретично-методичні засади економічної ефективності виробництва і переробки молока, особлива увага приділена: застосуванню прогресивних, ресурсоощадних технологій виробництва молока; створенню і використанню кормової бази; економічних взаємовідносин; державної підтримки і сприяння молочного бізнесу. Використання вказаних рекомендацій на місцях сприятиме підвищенню конкурентоспроможності складових молокопродуктового підкомплексу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16442 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕФАПзмнв -21 Рихлевич В. Удосконалення економічних взаємовідносин на підприємствах молокопродуктового підкомплексу.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.