Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16568
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурний, Роман Ігорович-
dc.date.accessioned2017-03-14T13:15:13Z-
dc.date.available2017-03-14T13:15:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГурний, Р. І. Функціонування і розвиток агропродовольчого ринку в умовах інституціональних змін : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060101 – менеджмент організацій і адміністрування магістер. програма – менеджмент і правове забезпечення агропромислового виробництва / Роман Ігорович Гурний ; наук. керівник к.е.н., доцент Р.В. Волошин. – Тернопіль, 2017. – 106 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16568-
dc.description.abstractТеоретично обґрунтувані концептуальні положення інституційного розвитку агропродовольчого ринку на засадах сталості, визначені на цій основі принципи формування ефективного інституційного середовища.uk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectагропродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectаграрна реформаuk_UA
dc.subjectінституціональний підхідuk_UA
dc.titleФункціонування і розвиток агропродовольчого ринку в умовах інституціональних змінuk_UA
dc.title.alternativeFunctioning and development of the agro food market in the conditions of institutional changesuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гурний Р.І...pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.